2012/10/03

Отчайващо

Нямам голям личен опит с момчета, но съм се нагледала на какво ли не, поради близкото си общуване с една премъдра персона, за която наскоро направих отделна рубрика в блога си, и която навсякъде ходи следвана от обожатели, които имат склонност да развиват маниакални обсесивни тенденции. Това ме вдъхнови да напиша нещо като кратък наръчник в помощ на изстрадалите обожатели. Той е подходящ както за момчета, така и за момичета, които не знаят как да се държат с момичето, което харесват.

 

Как да се държиш с момичето, което харесваш

...ако искаш да получиш ограничителна заповедПреследвай я. Където и да отиде, каквото и да прави, бъди там. Научи програмата й наизуст. Запомни от къде си купува кафе, кога ходи до тоалетна и с кой автобус пътува. И винаги бъди там пръв. За да не изглежда, че е нагласено, нали...

Помни добре. Всяка нейна дума и после й повтаряй по цели изречения, които е използвала пред теб. Помни разни подробности като това в колко е часът й при гинеколог, каква ваксина има да се прави на кучето, кога за последно е яла в Макдоналдс и всякакъв род подобни неща. Следващия път, когато тя каже „Трябва да тръгвам, защото...”, отговори й със „Знам, трябва да ти сменят пломба.”

Прегръщай я. Много и често. На нея може и да не й е комфортно от тази неочаквана и неизбежна близост, но кой всъщност я пита? Когато я прегръщаш, притискай я възможно най-силно към себе си, за да разбере колко сериозни са намеренията ти. Трябва да знае, че „не” за теб не е отговор.

Прави се. На несхватлив/а. Прави се, че не разбираш намеците й. Когато напрамер ти каже, че иска да остане за малко сама с някоя своя приятелка, кажи й, че може да бъде с нея, когато поиска, и продължи да говориш за нещо друго. Ако ти намекне, че присъствието ти не й е приятно, направи се, че не разбираш. Или още по-добре – че не чуваш.

Представяй си. Нещо съвсем различно в главата си. И си вярвай, че се е случило. Измисли си цяла история за това колко е влюбена тя в теб, но просто се прави на интересна като се дърпа. После, когато тя съвсем недвусмислено и в прав текст ти каже, че няма чувства към теб, бъди разочарован/а и нещастен/на, сякаш ти е поискала развод. Постарай се да й обясниш, че друг такъв човек като тебе няма да намери и със свещ да търси по улиците.

Ако в крайна сметка нищо от това не помогне, просто я отвлечи, завържи я за леглото си и я дръж така докато не се влюби в теб. Това действа безотказно в-и-н-а-г-и.

No comments:

Post a Comment